Mats Molén - Vetenskap, ursprung och skapelse
Vetenskap, ursprung och skapelse

Av Mats Molén

Shop: Böcker, fossil, mineraler

(Se lite mer saker på www.dinosaurier.nu.)

Köpvillkor längst ner på sidan.

Vårt ursprung?

Om universums, jordens och livets uppkomst samt historia.
Såld i ca 16 000 exemplar (plus ett än så länge okänt antal e-böcker).

Nu finns boken som ute i 5:e upplagan samt som e-bok, med ett appendix som man kan ladda ner.

Pris: 280 kr INKLUSIVE porto för nytrycket, 5:e upplagan.

Du som bara har tillgång till de tre första upplagorna saknar mängder av nya fakta! Från 4:e upplagan är boken uppdaterad med flera hundra nya referenser, exempelvis ca 110 referenser om biokemi i stället för ca 35 i upplaga tre (1991), varav flera från år 2000. Du kan vara säker på att mycket av det allra senaste inom vetenskapen kommer med! Mycket fakta även för forskaren på sitt respektive område!

Ca 320 sidor.

Ny upplaga av Livets uppkomst! Utökat innehåll, 32 sidor, mjuka pärmar, 4-färgsbilder, 39 kr för ett exemplar, 90 kr för fem exemplar, 300 kr för tjugofem exemplar, lägre pris för fler exemplar, 5 kr i porto för en bok, 25 kr för tre eller fler böcker. (Denna skrift är mest en kort sammanfattning av “Vårt ursprung?”, för masspridning.)

Se ett utdrag ur boken här (pdf).

Evolutionslåset — hur Sverige sekulariserats och många tappat meningen med livet. Och, tvärtom - hur många fått meningen med livet! 90 kr inklusive porto.

När människan blev ett djur — hur etiken i västvärlden förändrats när man menar att vi är välutvecklade djur, snarare än Guds avbilder. 95 kr inklusive porto.

Dessa böcker finns med nedladdningbar studieplan.

5 ex = 15 % rabatt. 10 ex = 25% rabatt.

Ny upplaga 2016: Dinosauriemysteriet & Bibeln

Något så ovanligt som en barnbok för vuxna! Läses lika bra av alla åldrar. Man får en helt ny syn på dinosaurier!

Pris: 180 kr INKLUSIVE porto.Ny bok! Livet under den stora istiden

Se hur väl istiden passar in i den verkliga historien! Första delen av boken innehåller en berättelse om folkgrupperna som levde under istiden, t ex dem som kallas neandertalare. Andra delen är an faktabok om istiden samt om arkeologi som visar hur kunniga människor var på den tiden.

Pris: 180 kr inklusive portoÄnnu en ny bok! Dinosaurier, apmänniskor och Gud

Lär dig tänka som en deckare eller forskare. Då kan du själv lösa många problem om jordens historia och Gud. Passar även till vuxna! Många bilder!

Pris 195 kr inklusive porto.Tidningar — gå till Genesis.


Vill du handla fossil?

Maila till kontaktsidan för museet Den Förhistoriska Världen vilken sorts fossil (eller avgjutning) samt prisklass som önskas, så ger vi förslag. Det går att få tag på det mesta!


Vi säljer även mineraler/ädelstenar/kristaller. Ange vad som önskas samt prisklass så ger vi förslag! Maila till kontaktsidan för museet Den Förhistoriska Världen.


Opal. Vi har bara denna opal, 0,75 karat. Vi har dock flera bitar av fossila snäckskal som blivit opaliserade, i prisklass 30-100 kr.


Observera att våra priser på fossil och mineraler ofta ligger under de priser man hittar på annat håll! Hitta något på internet som du vill ha, maila oss en länk där man ser en bild på vad det är samt priset - och vi kan förmodligen fixa samma sak billigare! (Det gäller förstås INTE budgivningar på nätet som inte är klara. Man kan inte heller jämföra priset på en sak jämfört med att köpa 20 eller fler exemplar av samma sort. Men, vi är ofta billigare jämfört med att köpa utomlands eftersom vi har lägre fraktpriser.)All betalning sker i förskott till Umeå FoU — Forskning om Ursprung, pg 814508-8. Ange adress och vad ni beställer, på beställningen, eller ta kontakt genom kontaktsidan.

(Vi har tyvärr inte möjlighet att ta efterhandsbetalningar.)

For foreign payments – what may be necessary: Nordea bank.
IBAN: SE92 9500 0099 6042 0814 5088 (99 6042 0814 5088 is the number of the bank account) Umeå FoU - Forskning om ursprung Aktiebolag.
BIC: NDEASESS

e-bok

Nu finns Vårt ursprung? som e-bok, med bilder i 4-färg! Man beställer boken: här. För att komma till e-bokens nya förord och de uppdateringar som finns i ett Appendix - klicka här. ...
[Klicka här för att läsa mer]

<< Till startsidan